Споживачі  ТОВ «Тернопільоблгаз»  можуть придбати газ за літньою ціною.

Термін дії акційних цін обмежений! (з 07 вересня і до 18 вересня 2020 року)

Ви самостійно обираєте необхідний обсяг газу на зиму та сплачуєте за нього за акційною літньою ціною. Цей газ який можна буде почати використовувати у наступному опалювальному сезоні, з 1 жовтня поточного року до 31 березня 2021 року. Вартість газу для учасників акції становить 5,49 грн за м. куб. При купівлі газу за літньою ціною споживачі повинні оплатити одразу повну вартість зарезервованого об’єму природного газу. Зробити це можна у будь -який зручний для Вас спосіб.

Наявність лічильника та відсутність заборгованості за газ перед постачальником є обов’язковою умовою для купівлі природного газу за літньою ціною.

Для того, щоб взяти участь у акції потрібно:

  1. Звернутися у відділення ТОВ «Тернопільоблгаз» за адресами
  2. Обрати запас газу на зиму та оформити додаткову угоду. Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним резервом газу, наші фахівці нададуть споживачам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі зимові періоди
  3. Отримати квитанцію на оплату та внести 100% оплату за запас газу будь-яким зручним способом до 18 вересня 2020 року (включно).

 

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 31 березня 2021 року, то ціна природного газу понад замовлений та проплачений обсяг буде нараховуватися на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання.

Якщо, станом на 1 квітня 2021 року, об’єм використаного газу буде менше передплаченого, ми повернемо Вам залишок коштів за письмовою вимогою або зарахуємо суму в рахунок майбутніх платежів.