Структура ціни для бюджетних споживачів та інших суб’єктів господарювання за 2019 рік

    Ціна на природний газ, для установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів, з врахуванням послуги доступу до потужності за тарифами, які встановлюються Регулятором, податків та зборів передбачених чинним законодавством України з 01 жовтня 2019 року, становить:

    грн./тис.м³

     

    .

    Ціна на природний газ, для установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів, з врахуванням послуги доступу до потужності за тарифами, які встановлюються Регулятором, податків та зборів передбачених чинним законодавством України з 01 червня 2019 року, становить:

    грн./тис.м³

     

    .

     Ціна на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів становить з 1 березня 2019 року.

    Ціна природного газу з урахуванням вартості послуги постачальника , та без врахуванням тарифу на транспортування природного газу магістральними трубопроводами АТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства за 1000 метрів кубічних (без ПДВ) 9150,00 грн. крім того ПДВ 1830,00 грн., всього з ПДВ 10 980,00 грн.

    Крім того до ціни газу можуть бути включені тарифи на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства на території Тернопільської області.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами АТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільгаз» (без ПДВ) – 100,80 грн.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами АТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ДП «Кременецьке УПРГ» (без ПДВ) – 8,60 грн.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами АТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільміськгаз» (без ПДВ) 376,90 грн.

     

    Ціна на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, підприємств, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів становить з 1 лютого 2019 року.

    Ціна природного газу з урахуванням вартості послуги постачальника, та без врахуванням тарифу на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства за 1000 метрів кубічних (без ПДВ) – 10 150,00 грн. крім того ПДВ 2030,00 грн., всього з ПДВ 12 180,00 грн.

    Крім того до ціни газу можуть бути включені тарифи на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства на території Тернопільської області.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільгаз» (без ПДВ) – 100,80 грн.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ДП «Кременецьке УПРГ» (без ПДВ) – 8,60 грн.

    Тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами ПАТ «Укртрансгаз» відповідно до території ліцензованої діяльності газорозподільного підприємства ПрАТ «Тернопільміськгаз» (без ПДВ) 376,90 грн.