Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 р. № 867 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу», постановою Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 р. N 293” від 5 червня 2019 року N 485 (яка застосовується з 1 червня 2019 року) постачальник природного газу ТОВ “Тернопільоблгаз” розраховує ціну для потреб побутових споживачів (населення) та релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження їх виробничо-комерційної діяльності), об’єкти газоспоживання яких розташовуються у межах території ліцензованої діяльності з розподілу природного газу ПрАТ «Тернопільгаз».

Ціна на природний газ для побутових споживачів, релігійних організацій (крім обсягів, що використовуються для провадження їх виробничо-комерційної діяльності)  з 1 листопада 2019 року по 30 листопада 2019 року (включно)  становить 6 972,68 грн. за 1000 м³ (з урахуванням ПДВ, тарифів на транспортування та розподіл природного газу, торговельної надбавки  постачальника природного газу):

Інформацію стосовно попередніх цін можна переглянути на офіційному веб-сайті товариства за адресою: http://teroblgaz.com.ua/вартість-природного-газу/.